Wednesday, February 4, 2009

Choc. Moist Cake

semalam singgah kat blok k.jun, punye ler terliuq dgn cake yg dia buat tuh aku pon c n p ... rase teringn lak nak try test buat choc. moist cake nye tuh.... balik keje singgah bakery shop beli bahan segala... tgh malam siap aku siap bakar, dgn arissa pon sibuk buat juga... pepagi bangun, potong kek n rasa.... mmmmm.... sedap....
muehehehe... juga menu makan malam kami.... lauk pauk simple2 ajer..... udang goreng butter dan buncis goreng....

4 comments:

Jun said...

jid bakar ye kek tu..akak kukus..sedap eh? hehe..nnti leh wat lagik..

jidood said...

tulah k.jun... saya kukus juga kek tuh, tp cam x gebu kan?... kena selalu cuba kan?.. tp sya mmg ada history buat kek kalo kukus nih... penah kek bantant... muehehehe... ;)

liwaniel said...

sedap nye udang tu..besar2 lagi..

ade kuiz kat blog wanie..try la join ye

jidood said...

wanie: udang tu fresh lagi, mmg sedap... huhuhu...alahai... x sempat la nak join kuiz wanie tuh...sibuk sket last 2 ari tuh... tgok2 dah due... InsyaAllah nti ada kuis lagi buzz lagi ek.. neway thanks for inviting....