Sunday, February 8, 2009

Arissa 3rd Birthday

video

Alhamdulillah... harini genap umur kakak Daanya Arissa 3 tahun.... dah besar anak mommy n abi rupanya...


born details;
date of birth : 8 february 2006
time : 7.19 am
sex : girl
weight : 3.40kg / 7lbs.
length : 54cm
head girth : 34cm


picture details;
date taken : 8 february 2009
time : 10.30 pm
sex : girl
weight : 12.50kg / 25.7lbs.
height : nti mommy ukur?cm
head girth : 57cm


semalam kami sempat ke kenduri dan majlis makan2 kat umah baru Che Semah di Shah Alam... lepas tu plan nak buat a lil birthday celebrate kami 3 beranak aje... ntah apa le punya pening carik tempat yg sesuai utk bebudak la konon, last we end up just having dinner at Sate Kajang kat USJ... 'lol'

tetiba mak arissa tipon soh datang umah malam tu jugak, so aku pon terpikir utk buat tiup lilin kat umah kakak aku jer... so kami pon pegi le beli a cute lil cake utk arissa n tapau sate bawak balik utk makan2... muehehehe....
a cute cake... Cheese Mousse Cake... "3rd Besday Arissa"
"ermmmm... shejuknyerrrr...." penuh emosi minum laicikang ais..

besday girl...

dapat hadiah dari maknye.... "excited tu bukak hadiah..."

a cartoon towel embroidered with her name.. Arissa... so nice... thanks mak!...

hadiah mommy n abi?... huhu... tungguuuu...

Selamat Ulangtahun to u.... kakak.... mommy n abi doakan semoga kakak menjadi anak solehah yang terbilang dan cemerlang sehingga ke akhir hayat dan sentiasa dirahmati olehNya... Aminn....

video

No comments: