Thursday, April 9, 2009

Jusco Tmn Equine, Puchong


rasenye dah lama kami tak outting pada ujung minggu bersama2.. ntah aku rase boring yg teramat sgt weekend baru ni, aku pon ngajak le hubby gi jenjalan window shopping... sebenonya tak de idea pon nak kemana... pikir punya pikir terkeluar la idea jusco mana yg kita tak penah pegi?... rasenye semua jusco area lembah klang kami dah sampai bkt tinggi, bkt raja, w.maju, keramat, selayang.... tetiba hubby teringat jusco tmn equine masa dia ada buat keje di area situ... so, menghala lah kami 3 beranak ke sana.. jusco ni agak kecik comel ajer... yg best parking dia bercovered.. takde le kena bukak payung bagai sbb masa kami sampai tuh ujan renyai2...

belum sempat lunch kami tengahari tuh, tempat utama yg dituju adalah medan selera... huhuhu.. cari punya carik akhirnya Kenny Rogers menjadi pilihan kami... order 2 set quarter meals dgn salah satu side order nasi sbb cik kak tuh sibuk lapar nak makan nasik katanya.... banyak pulak dia makan, mmg lapar sungguh... sian kakak... hihihi...



sibuk dia selalu mintak nak beli toys princess disney on ice tuh, tetiba hubby ngajak gi carik kan arissa mende2 yg berkaitan dgn princess... hubby aku terpikir nak belikan dia beg princess, tp kebanyakan beg yg ada besar sgt cam beg nak ke sekolah, besar sgt x sesuai katanya.. dlm hubby tgh carik tuh, dia terjumpa dan terus terbekenan satu sling barbie beg kaler pink, terus pakai tak moh letak dah... aku pon gi la bayau dgn dia, sbb beg tu aku tak dibaginya pegang langsung!... tengok lah tuh, bergaya sakan dia dgn beg tuh.. hari2 melaram dgn beg pink nye tuh siap letak duit lagi... huhuhu...

2 comments:

Noorma said...

lain kali kalo datang jusco taman equine, jemputlah datang umah saya yer,,,saya kat taman puncak jalil..tak jauh dr jusco equine tu..saya pun slalu g sana,,jalan2..

jidood said...

haah la noorma.. ikut jln belakang tuh dekat je kan?... buleh ke dtg?... ehekss..