Friday, January 30, 2009

It's friday again....

ermmmm... saje nak menghabiskan masa menulis... walaupon takde mende menarik yg nak diceritakan... uihhh... sekejap je rasa, pejam celik pejam celik dah hari jumaat... rasenya baru je jumaat minggu lepas excited nak cuti tahun baru cina... tup tup dah jumaat datang kembali... cuti lah lagi... besok cuti hujung minggu dah...


ni la nak story pasal cik kak arissa kami yg cute miut comel lote tuh... sibuk betul dia kalau nampak kindergarten, sema kata sekolah dia... dia dok hari2 mintak kat aku n hubby nak ke sekolah... kekadang tu tetiba tgh syok dia tgok tv tetiba datang kat abi dia, pastu dengan sopan, santun n lemah gemalai dia cakap "abi, aisha nak shekolah buleh tak?"... berulang kali hubby aku kata yg dia cakap nak gi sekolah... hubby aku biasak la, bukan buleh anak manja intan payung dia tuh cakap macam tuh, mula la dok sibuk tanya aku apa kata kalo kita antar cik kak tu ke sekolah... aku pon naik pening... so, kami decide besok nak gi carik kan sekolah untuk dia... jadi, senang cite tengok ajelah camane besok dia... harap2 nye semangat tu berterusan... muehehehe... arissa.. arissa...

2 comments:

Asmahani said...

ala, join playgroup esok, sejam je. Confirm ok. Hehe..

jidood said...

tulah pasal... hajatnye macam tulah rasenye... testing dulu... kalo oke.. layan je ler... mueheheh...