Tuesday, June 30, 2009

Fondant Cuppies...

Dalam masa mabuk dan x larat, sempat jugak aku buat fondant cuppies, dua2 utk hantaran kahwin.. yellow cuppies with walnut yang bertemakan merah putih ni utk hantaran adik semah pada april yg lalu... pasangan pengantin Asmawiza & Salleh.. dia mintak 9 bijik, design agak simple dan x seberapa, masa ni aku demam, x larat sgt tp sbb kawan dah mintak tolong kan, buat kan juga....



yang pink ni pulak juga yellow cuppies with walnut adalah untuk kawan semah pulak.. minta design yg x kisah, so ala2 simple juga le.. untuk hantaran kahwin anak buahnya Ina & Sham.. dia minta 25 bijik cuppies size 2" untuk hantaran dan 10 bijik BC cuppies utk makan2 katanye...



ilham dan idea aku campurgaulkan dari idea sendiri, juga hasil telahan dari blogger2 bisnes cuppies yg begitu kreatif dan berjaya... begitulah rupa seadanya...

2 comments:

ibusinga said...

cantek nya ...
kita memang suuka cuppies ni...
sayang nak makan kan...comel..

jidood said...

ibusinga... huhuh.. ala bantai je hias menghias tuh... bukannye reti sangat... senang je buat cuppie tu, cubalah....