Thursday, December 3, 2009

Packing?....

semalam parking keta
depan bengkel air-cond keta yg dah tutup
tp parking dia tulis 'sewa khas'
siap ada line kaler merah lagi
buleh caya ke?












nak balik
ada nota chenta kat cermin
mcm yg gambo kat atas tu
bunyik dia camni
"Pls packing lain tempat ini packing kita sudah sewa. TQ
From : Hartamewah-NR S/B"

banyak la dia nyer packing?!!!

padahal kedudukan opis tu dgn tempat parking tu
punye leh jauh
ada la 2-3 blok
tak logik betul?
lagi pulak
takde pon,
no keta ke?!
nama pemilik sewa ke?!
takde lak dia letak pape penghadang ke?!

lama gak aku tunggu
kot2 si penulis nota tu
dtg jumpa aku ke...
takde la pulak!

ingat tadi nak gi 'packing' lagi
tp dah ada keta pulak...
takpe besok aku try lagi...
;)

2 comments:

Asmahani said...

hahaha.. ni kat area ofis ker? dahlah salah eja, nak warning2 orang pulak..

jidood said...

iyer ler cik semah oiiii.... kat belakang opis aku ni haa... ntahapehapentah!.. aku rase bukan dia sewa pun...