Saturday, August 22, 2009

Kakak balik kg...


aku balik keje, kakak aku terus cakap... "dik, nak pinjam arissa 4 hari nak balik kg buleh tak?".... huhuhu... kalo korang la... ape korang nak jawab?... jawapan terbaik aku adalah...."nanti kang tanya abi dia.."... huhuhu....

hubby balik je, aku pon terus tanya soalan cepumas tuh... hubby aku lagi best, dia leh jawab lak... "jom kita balik sama....!!"... uhuksss... agak keberatan juga memula dia, tp lepas dia tengok arissa beriya2 nak ikut bila ditanya, mengalah jugak dia.... iskhhhh... aku ingat dia nak pujuk supaya arissa, tak gi, rupanya di bagi ikut pulak!...

malam tu hubby balik cepat dari terawikh, takut tak sempat nak peluk cium si kakak, rupa2 sempat kami bergomol peluk cium bagai bekalan untuk 4 hari... sbb maknye bertolak lewat sket... dlm pukul 11 lebih gitu.....

so semalam bukan main riang gumbira lagi dia bye2 kami ikut maknya balik kg, pasak kota tinggi... tinggal lah kami selama 4 hari ni dari sabtu hingga selasa berdua... hua.. hua... sunyi betul lah rase kakak takde!!... bersahur dan berbuka puasa berdua aje lah nampaknya aku dgn hubby.... huk.. huk..huk...

baru sehari aku dah rindu sgt kat dia... asek call ajer, sampai dia pon tak nak cakap dgn aku... huk..huk.. huk....

2 comments:

Asmahani said...

apa lagi, ni laa peluang nak berdua-duaan.. nanti yg kecik satu lagi keluar, lagi limited edition masa bercanda... dah. gi check in mana2 hotel.. amik sekali pakej buka puasa... aku dengar ada hotel baru best kat putrajaya tgh promotion. Tanya Salleh.. Diorang pi walk in je hari tu..

jidood said...

aduuuu.... arini baru bukak blog la beb... huhu.. tak sempat... maunya hubby aku tu nak pegi tanpa arissa, nti dok sebut2 jer... salleh wajib gi tuh, carik aura... hikhik....