Friday, June 13, 2008

shoppingnsales.. Parfume Sale... duhhh...

aku mmg suka gi jualan2 gudang nih.. pantang ada jualan yg baru, confirim aku gi.. x beli jengok pon jadilah... hahaha... ni la hubby aku agak kureng sket nak melayan aku... takpe kekadang tuh aku leh gi layan solo jer... jualan gudang nyer pasal... (teruk tul penyakit aku nih??!!...) haha.... mesti korang nak tau kan camana aku leh tau pasal jualan gudang nih... korang leh ha kalo rase2 cam duit dah terlebih kan.. x tau nak habihkan camane... dare to visit dis web http://www.shoppingnsales.com/ ... tapi dari web nilah aku dapat ramai kawan yg sama minat dlm bidang nih... hahaha...

tp aku rasa sebenonya, WORTH IT la pegi jualan gudang nih... sbb biasanya jualan tuh bagi barangan yg branded la... cam clarks, scholl, many kind of parfume, kitchen equipment n mcm2 lagi lah... ya la bagi golongan marhain yg macam aku ni... rasenya dgn jualan yg camni lah aku leh pakai/beli branded goods nih... nak beli kat outlet dia tuh... mungkin piki 100x kot... ahaks...

sebenonya ni nak cite psal jualan parfume yg start ari nih... senang story gi kat sini... http://www.shoppingnsales.com/2008/06/12/13-14-jun-fragrance-warehouse-clearance/... ada bagi komen sket pasal rege dia yg amat murah n best... hahaha.... kat sibi gak la aku dapat kawan si budak nzuRa yg sgt suka akan parfume n niza dr shah alam yg jugak kaki jualan gudang (baru kenal dalam tipon.. eheks..).. so nanti kalo nak gi buleh la jdik 'partner in crime' aku yg sama2 berkecimpung dalam menjejaki jualan gudang ni... hahaha.. so, berikut adalah tangkapan aku, zura (pesan via aku... eheks..) n budak opis aku ;

ni Femme Individuelle MONTBLANC, EDT 50ml, RM125 for 2 bottols, SO RM60++ each


ni plak HUGO Deep Purpe EDP 30ml, RM99 for 2 bottles, SO RM50 each

ni plak juga LACOSTE Inspiration, EDP 30ml, RM45 (ni nzuRa punyer....ahaks)

dan yang ni plaks D&G EDP 50ml n 100ml PBL (body lotion) come with gold nice box for ONLY RM150... huh... cheaper rite?... nyesal aku x amek....

so hasil dari gambo yg korang sema tgok maka rebeh la poket aku arini... tapi takpe.. lom RABAK lagi.... huhu... cam ada yg x kena je kan?... baru post sebelom ni aku dok cita pasal hal berjimat, dah aku gi layan lak sale nih... uhukss... nampknya sebulan ni aku kena bawak bekal ke opis... tu pun ada rase cam nak gi lagik la besok?!!?... ssssyhhhh.. sesapa yg kenal hubby aku.. jgn bgtau dia yer.... hahaha....

4 comments:

era said...

hai jidood..read your comments from sns.terujanye tgk gamba2 perfume u.i pun kaki warehouse gak.tp sejak minyak naik xjadi nk gi jauh2 ke sana.but probably my hubby will go today.hope to get mcm u dpt.hehe..anyway, i'm just a stranger but feel that we have a lot in common that is 'suka sopping kt warehouse'..hahaha

jidood said...

salam era... noticed u slalu give in comment in de sns forum. errmmm ye ke.. u tinggal mana?.. kalo dekat, leh nxt time kita gi w/h sale sesama.. haha... tp mmg sgt best parfume sale nih... cam rugi kalo x gi... hopefully yr hubby can get what u want....

zuRa said...

x sabo nye nk dpt perfume2 tu.. ehee.. kak.. adew papew nnti, btaw taw.. =)

Anonymous said...

dear jidood..
u nak let go x your hugo edp tu?
xpun any edp perfume lain yg u nak jual...
ada x?
plzzzz
my mail
widuriabdullah@yahoo.com