Saturday, June 28, 2008

Lagiiii... Parfume Sale...

arini (27.06.08) aku lagi sekali pegi warehouse sale parfume nih... haha.. kali ni gi kat area kl lak.. menara hup seng, jalan p.ramlee... oleh sebab aku x tau kat mana tempat tu, terpaksa la aku angkut skali hubby aku... hubby aku memula agak keberatan, tp selepas dipujuk bertalu2 akhirnya dia teman gak aku... neway, thanks a lot ayangku... huhu..

ahaks, sebenonya ingat nak gi usha jer... huh.. kalo dah gi parfume sale nih, mane buleh tak beli... mesti rabak walau sikit pon.. uhukss... ekcelli ada dua sale http://www.shoppingnsales.com/2008/06/26/26-27-jun-beauty-cosmetics-mid-year-sale/#comment-8364 ni yg kat jln pinang dan lagi satu kat jln p.ramlee lak http://www.shoppingnsales.com/2008/06/25/26-27-jun-branded-cosmetics-fragrance-promotion/#comment-8366 (aku gi yg kat jln p.ramlee).. memandangkan waktu yg terhad.. ari jumaat kan, gi dgn hubby lak.. kalo aku solo, mbe aku xtent smpai abis lunch hr... ahaks...

masa aku gi tuh, takde la ramai sgt manusianyer... cuma bila dah banyak sangat parfume dgn bau yg begitu aroma, smpai aku pon x tau mana yg aku nak pilih... hampir give-up gak aku mencari, ntah cmane sebelom nak kuar gi bayo tuh aku terpandang dan terberkenan lak kat Givenchy Marriage tuh.. sedap lak bau dia n budak salesman tuh pon pandai lak dia pujuk... aku pon terbeli ler... EDP 100ml RM108... oke la pada aku... dan hubby aku juga, sebagai balasan aku upah dia dgn Paco Rabanne Ultraviolet EDT 100ml for RM80... oke lah tuh..

ni la aku nyer lagi parfume GIVENCHY Amarige Mariage EDP 100ml for RM108

ni lak hubby hubby aku nyer PACO RABANNE Ultravioletman Summer Pop EDT 100ml for RM80

pastu cam biasa antara pengirim yang setia kat aku ialah NzuRa (jgn mare ah zura.. juz kidding)... sian lak aku tgok dia, dah la nak kawin dok jauh lak tuh.. kat penang... mintak tolong soh aku carikkan utk hantaran katanye... tapi aku gi 2nd day, banyak cofferet set yag dah takde utk sepasang... sib baik ada Narcisso Rodrigues.. so dia nak yg tuh.. aku pon belikan la.... (yg sale arituh pon aku x pos lagi ke dia..)... pastu senior aku masa belajo dulu (jumpa balik dlm blog sns nih...) pon kirim gak... dia dok kuantan laks... aku pon belikan gak... sama dgan Nzura... nak sepasang gak katanya....

ni la sepasang NARCISO RODRIGUEZ (His & Her)

NARCISO RODRIGUEZ For Her 50ml EDT and 10ml Hair Mist for RM100

NARCISO RODRIGUEZ For Him 100ml EDT and 50ml After Shave for RM120

so begitulah adanya cerita pasal perfume sale nih... hai.... bila la ko nak stop jid!.... huhu...

3 comments:

zuRa said...

aloha.. hehhe.. ye yeay!!~~ perfume agik.. hehe.. kak.. jgn lupew tepek gmbo.. wokeyh..?? *wINk*

thanx akak!!~~

zuRa said...

yeay!!~~ da tgk pic.. okie kak.. cun..... x sabo nk dating ngan akak nnti.. hehe.. thanx ye.. *wINk*

afairuz said...

hye kak jid...found ur nick at shoping web...wow..syiok tuh dapat mariage givenchy..sedap bau dia..bila dah lama pakai lagi sedap..kak..kalu ada sale lagi bagi tau kite ek kak..terlepas la yg nih..