Tuesday, June 29, 2010

Kentang Lompat ke Kentang Pusing?


ermmmm.. mula2 nampak rupa dia dah suka
sbb kentang goreng lain dari yg lain
konon beli, sajer nak cuba jerk
bila dah makan sedap pulak
konon nak share2
lepas dah rase, aku sorang bedal sampai abis...
wakakaka...


kenape aku kata sedap?
(walaupun tak dibuang kulit.. hehehe)
rase dia manis sbb dr kentang yg segar
digoreng tidak terlalu empuk.. ala2 kenyal mengkal
buleh dibubuh/tambah perasa
cheese, pepper, mayo dan beberape perasa lagi yg aku x ingat
sangat sedap oke
aku nak carik, nak beli lagik banyak2.. (agak tamak.. kuikui..)
google carik kat sini
rupenye ada jual kat pasar malam jalan TAR
oh ya lupa nak bgtau
rege dia ada dua jenis
kalau kentang besar dlm anggaran RM3.50
kalau kentang kecik pulak dlm anggaran RM2.50
nak ajak suami pergi la....
jom....

(pssst; che semah, aku dah pandai link... ngeeheee...)

3 comments:

HaniCheLat said...

hahaha.. akhirnya..

DrSinga said...

pssst....aku pun..lepas 10 bulan godek2 baru pandai menge-link....
bodoh sombong tak tanya orangg...
:)
.
coppp.... pernah nampak kiosk ni.. tapi sangat2 lupaaaa kat mana.....

jidood said...

semah... hahaha... akhirnya aku pandai!!...

drsinga,
10 bulan oke lagi... aku ni ha.. dah bertahun2 baru pandai... kuikuikui... nampak ajer, tak try beli ke?