Monday, November 30, 2009

Barut & Bengkung...

aku,
misi mencarik
Barut dan Bengkung.....

Barut utk baby
Bengkung utk aku
:)

5 comments:

ibusinga said...

pssttt..
kita tak barut baby kita..
dia panas..bila barut..dia tak boleh tidor..

jidood said...

ye ke LionMother?... kite pantang kakak sulung yg jaga, dia tu agak strict sket, sema nak kena jaga n ikut peraturan... kalo tidak nanti, dia bising... huhuhu...

Asmahani said...

ko nak ke barut? aku mintak maksu aku jahitkan. lebar, tahan lama.. yang kat aku ni, dah 3 season aku guna. ko nak?

Asmahani said...

.. maksud aku, ko nak ke mintak maksu aku jahitkan?.. hihi..

jidood said...

sempat ke beb?... aku dah beli kat baby store... 6 helai, cukup ek?