Tuesday, October 21, 2008

open house sabtu 18.10.08

lepas belanja bebarang nak buat masak2 kat pasar tani dan giant klang, aku sema siap2 lak nak gi beraya..
iskhhh... lupa lak yg aku gi open house sabtu lepas... huhu.. setiap ujung minggu ada saje aktiviti beraya.. ptg tu aktiviti dimulakan dgn beraya ke rumah Semah kat Puchong Perdana... sempat gak la minah tu masak spagetti.. lagi siap dgn cup cakes yg comel2 rupanya... arissa cam biasa dalam keta lagi dah tido, pastu leh plak sambung tido kat umah semah, nak berangkat pulang baru dia bangun...
lepas rumah semah tuh, pegi pula beraya ke rumah Intan kawan masa mengaji kat skudai dulu... kat bandar kinrara BK5. cantek ID umah mak dia teruja sungguh aku... rupa2nya adik dia designer ID... patutlah santek banget!.. menu dia pon best nasi briyani johor.. uishhh sedap tul kambing masak ape ntah.. arissa makan siap bertambah lagi..
jam dah pukul 6 ptg, sempat lagi aku beraya menuju ke Sepang jugak kawan aku masa mengaji kat skudai.. Along + Bulat.. open house dan besday party anak sulung dia... huhuhu.. perut aku dah penuh, tapi makan gak la.. soto n mee kari...
habis umah along, ingat nak beraya ke umah sepah (kawan aku gak) tp dia takdak kat umah lak, pastu tukar plan ingat nak beraya ke umah noni (my SIL) pon tak de kat umah gak.. we end up with pusing2 kat sogo n terus balik ke umah.. smpai umah ingat nak prepare utk masak2 besok... huh.. mana lah larat.. out of sudden sema kami terlena kat bilik bawah... huhuhu..

2 comments:

Asmahani said...

Correction, umah guer bukan di Puchong Perdana, tapi di Saujana Puchong.. :p huhu, sib baik sampai gak..

Anonymous said...

duhhh.. silap la pulak.. Ralat; Puchong Perdana digantikan ke Saujana Puchong... huhuh..

aku ler.. nih.. guna anonymous.. luap password lak.. hihi