Tuesday, May 11, 2010

Kakak & Aish


kakak suka sangat dia berkawan dengan aish
kalau kata nak gi jumpa dgn aish
uisshh... kemain excited dia
dari mula nak gi sampai balik umah kang asek aish jerk la yg disebutnya

siapa aish tu?
(dlm versi kakak menjawab...)
aish tu adalah nama panggilan dia
nama sebenar dia Muhammad Harith Haikal
dia adalah anak kawan mummy saya
aish adalah anak sulung... sama la dengan saya
aish pun baru dapat adik baby... girl jugak.. pon sama mcm saya
aish pon sekolah kat Alim Kids sama dengan saya
aish pun sama umur dgn saya... 4 tahun laa...
aish dia baik
aish suka kawan dgn saya
saya pun suka kawan dengan aish...
ngeeheeee....

2 comments:

AA said...

haa.. alang2 dah bergambar kat red carpet tu, sila ambik award ukat blog aku :-
http://hanifadil.blogspot.com/2010/05/anugerah-buat-kamu.html

jidood said...

mekaseh fren... nanti aku amek...